KONYA / SARAYÖNÜ - Gözlü Nadir Özşahin Ortaokulu

Gözlü Nadir Özşahin Ortaokulu

Gözlü Kasabası Sarayönü/KONYA
Eğitimde kalite ve başarıları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.
Misyon
Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişmeye açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de sosyal yönden gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek bir eğitim kurumu olmaktır.
Ulaşım
MAHALLEMİZE ULAŞIM KARAYOLU VASITALARI İLE YAPILMAKTADIR. YOLUMUZ ASFALTTIR. KASABA HALKI ÖZEL ARAÇLARI VE BELEDİYEYE AİT TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI İLE ULAŞIMLARINI SAĞLAMAKTADIR. OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ İSE İL MERKEZİ VE İLÇE MERKEZİNDE İKAMET ETMEKTE VE ÖZEL ARAÇLARI İLE OKULA GELMEKTEDİRLER.
GÖZLÜ MAHALLESİ SARAYÖNÜ İLÇESİNİN 18 KM KUZEYİNDEDİR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İLÇEMİZ SARAYÖNÜNE 22 km UZAKLIKTA OLAN MAHALLEMİZ İL MERKEZİNE 65 km UZAKLIKTADIR.